Услуги

Дистрибуция

Нашата дистрибуторска структура за директни продажби е високо развита и обхваща цялата северна и североизточна България. Разполагаме с 4 складови бази, обща складова площ от над 11000 кв.м., както и флот от 42 товарни и 40 леки автомобила. Благодарение на нашия професионален и обучен екип с висока квалификация, успяхме да изградим доверие сред над 4 500 клиенти.

Логистика

Въвеждаме иновативни решения и следим последните тенденции в индустрията на козметиката, почистващите и тишу продуктите. Това ни позволява да предлагаме нашите клиенти модерни и актуални продукти, които отговарят на съвременните изисквания на пазара.

Социална отговорност

Нашата фирма активно се ангажира със социална отговорност и подкрепа на обществените инициативи. Работим в партньорство с различни благотворителни организации и се стремим да допринесем за подобряването на живота на хората и обществото, в което функционираме.

Eкологосъобразни

Стремим се да бъдем екологосъобразни и отговорни към околната среда. Подкрепяме продукти и марки, които се отличават със своята екологична осведоменост и прилагат устойчиви практики в производството и опаковането на продуктите.